Finn og administrer oversettelsesloggen

Du kan lagre Google Oversetter-loggen din for å finne betydningen av ord og setninger du oversetter. Oversettelsene du har lagret, synkroniseres på alle enhetene dine.

Oversetter-appen synkroniserer loggen fra enheten din til nettskyen. Når du er pålogget, lagres oversettelsene dine automatisk i nettskyen. Du kan administrere den lagrede loggen din i Min aktivitet.

Viktig: Hvis du ikke vil bruke skylogg i appen, må du logge av kontoen din. Når du har logget av, kan du bare se loggen på enheten.

Finn og kontrollér oversettelsesloggen din på nettet og i apper

1. Åpne Oversetter-appen, og logg på kontoen din.
  2. Hvis det er lagret logg på enheten din, får du et varsel.
    • For å finne eller slette loggoppføringene dine før du blir bedt om å synkronisere dem med kontoen din i nettskyen eller slette dem, trykk på Administrer loggen.

Se loggen din

Viktig: Hvis du ikke er logget på kontoen din, kan du bare få tilgang til oversettelsesloggen på enheten din.
  1. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen.
  2. På startskjermen sveiper du ned, eller øverst til høyre trykker på Konto  og så Logg Logg.
    • Hvis du vil laste opp og synkronisere oversettelsesloggen, går du til menyen og trykker på Last inn på nytt .

Synkroniser loggen til nettskyen

Viktig:

• For å bruke synkronisert logg må du være logget på og ha Nett- og appaktivitet slått på.
  • Hvis Nett- og appaktivitet er av, kan du finne og slette loggen din, men du kan ikke opprette nye oppføringer.
  • Loggoppføringer i nettskyen vises ikke automatisk. Det kan ta noen timer før nylig synkroniserte oppføringer vises.
  1. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen.
  2. Sveip ned på startskjermen. Eller øverst til høyre trykker du på Konto  og så Logg Logg.
  3. For å synkronisere loggen med nettskyen og laste opp eventuelle nye oppføringer, trykk på menyen Menu icon og så Last inn på nytt .
    • Loggen synkroniseres automatisk når appen startes. Etter dette synkroniseres den med jevne mellomrom.

Hvis skysynkronisering ikke fungerer:

• Sørg for at enheten din er på nettet.
  • Sørg for at den ikke er i flymodus.

Se hele loggen

I Oversetter-appen kan du se hele loggen og gjøre tilpassede søk.

I Innstillinger

1. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen.
  2. Øverst til høyre trykker du på Konto .
  3. Trykk på Innstillinger Settings.
  4. Nederst trykker du på Administrer aktivitet.
  5. Rull ned for å se alt det lagrede innholdet ditt og bestemte ord eller uttrykk.
    • Bruk søkefeltet for å søke i loggen.

I loggen

1. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen.
  2. Sveip ned på startskjermen.
  3. Øverst til høyre trykker du på menyen Menu icon og så Administrer aktivitet .
  4. Rull ned for å se alt det lagrede innholdet ditt og bestemte ord eller uttrykk.
    • Bruk søkefeltet for å søke i loggen.

Slå på Nett- og appaktivitet

Du må slå på Nett- og appaktivitet for å kunne lagre dataene dine i Oversetter-appen. Hvis du slår av Nett- og appaktivitet, kan du se og slette loggen din, men du kan ikke opprette nye oppføringer.

1. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen.
  2. Sveip ned på startskjermen. Eller øverst til høyre trykker du på Konto  og så Logg Logg.
    • Hvis Nett- og appaktivitet er slått av, får du et varsel.
  3. Trykk på Administrer innstillinger i varselet.
  4. Trykk på Slå på under Nett- og appaktivitet.

Slett loggen

Viktig: Det kan ta opptil noen timer før loggen vises i appen.

1. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen.
  2. Sveip ned i startmenyen. Eller øverst til høyre trykker du på Konto  og så Logg Logg.
  3. Øverst til høyre trykker du på menyen Menu icon og så Administrer aktivitet og så Slett og så Slett i dag, Slett egendefinert datoperiode, Slett all aktiviteten eller Slett automatisk.

Slett hele loggen

1. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen på Android-enheten din.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen og så Innstillinger Settings.
  3. Trykk på Administrer aktivitet og så Slett og så Slett all aktiviteten.

Slett tidligere oversettelser

1. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen på Android-enheten din.
  2. Sveip ned på startskjermen. Eller øverst til høyre trykker du på menyen  og så Logg Logg.
  3. Sveip til venstre på et ord eller en frase.